"KO ZNA ŠTA JE RAT NE PONAŠA SE TAKO"! Doskorašnji tim Nenada Lalatovića odbio molbu Izraelaca, poručili samo ovo...

Novosti online

19. 10. 2023. u 12:42

NEOBIČNA vest dolazi nam iz dve zemlje okovane ratom. Ukrajinski klub ostao je nem na apele Makabija iz Tel Aviva, što je mnoge ostavilo bez teksta.

КО ЗНА ШТА ЈЕ РАТ НЕ ПОНАША СЕ ТАКО! Доскорашњи тим Ненада Лалатовића одбио молбу Израелаца, поручили само ово...

Foto: Tanjug/AP

Tim Zorje, koji je donedavno predvodio srpski trener Nenad Lalatović, nije imao razumevanja za odlaganje utakmice trećeg kola Lige konferencija protiv Makabija iz Tel Aviva.

Iz Makabija su tražili da meč bude odložen zbog rata u Izraelu, a ipak, iz druge zemlje koja je okovana ratom skoro dve godine nisu dobili pozitivan odgovor.

Zorja se čak oglasila saopštenjem za medije u kome poručuju UEFA da ne dolazi u obzir da prihvate odlaganje meča.

Meč je trebalo da se odigra na "Blumfild" stadionu u Tel Avivu, gde skoro dve nedelje nema sportskih događaja, ali Ukrajinci neće ni da čuju za probleme Izraelaca.

Poručili su da "razumeju trenutnu situaciju", poslali su poruku osude svega što se dogodilo, ali poručuju da ne mogu da prihvate jer imaju gust raspored.

- U isto vreme i pored svega ovoga, podsećamo vas da je i naša zemlja u ratu više od godinu i deset meseci. Za sve to vreme naš narod, naši navijači i tim su preživeli mnogo toga. Morali smo da napustimo naše domove i da započnemo život ispočetka negde drugo. I još se borimo. I za sve to vreme nismo nijednom tražili da se naše utakmice odlažu, poručili su iz Zorje Lugansk i tako iznervirali sve u Izraelu.

- Oni koji znaju šta je rat se ne ponašaju ovako, navodno je poručio neko od čelnika Makabija, prenosi izraelski portal "Sport 5" i dodaje da klub trenutno funkcioniše bez stranaca koji su napustili zemlju.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić