DRAGOVIĆ UOČI LAJPCIGA: ''Borićemo se za klub i navijače''

Novosti online

24. 10. 2023. u 18:18

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Dragović rekao je da ekipa protiv Lajpciga, kao i na svakoj drugoj utakmici želi da pobedi.

ДРАГОВИЋ УОЧИ ЛАЈПЦИГА: Борићемо се за клуб и навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli sutra od 21 sat gostuju nemačkom timu u trećem kolu elitnog takmičenja, dok će se u drugom meču G grupe sastati Jang Bojs - Mančester Siti.

- Biće teško, Salcburg igra direktan fudbal, ali borićemo se za klub i navijače", istakao je Dragović i dodao da nije čitao "potcenjivačke - izjave iz tabora Salcburga o tome kako su bolji i sigurno će pobediti.

Takođe, dodao je da odbranu, ali i celu ekipu čeka težak posao.

- Najbitnije je da budemo ekipa svih 90 minuta i da se borimo na terenu. Još su četiri utakmice u grupi, pa ćemo videti - poručio je Dragović i podsetio da je u dresu Leverkuzena uvek "gubio" u Lajpcigu i da se nada kako će se to sutra promeniti.

Na pitanje da li se čuo sa kolegama iz reprezentacija Austrije koji igraju za Lajpcig rekao je da nije od žreba, da će se sutra svako boriti za svoj klub, a da posle meča mogu da popiju jedan "Red Bul".

Na tabeli Siti vodi sa šest bodova, Lajpcig ima tri, a Jang Bojs i Zvezda po bod.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)