PLES PO KIŠI: Ovako je protekao trening FK Crvena zvezda u Lajpcigu, pred odlučujući meč Lige šampiona (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2023. u 19:49

Lajpcig i Crvena zvezda u sredu od 21 sat igraju utakmicu 3. kola Lige šampiona, a prvak Srbije je odradio trening na stadionu nemačkog kluba.

ПЛЕС ПО КИШИ: Овако је протекао тренинг ФК Црвена звезда у Лајпцигу, пред одлучујући меч Лиге шампиона (ВИДЕО)

FOTO: Đ. Samoilović

Trener Barak Bahar je na igralište izveo kompletan kadar koji je poveo iz Beograda, a kao što je i na zanimljivoj, na momente potresnoj konferenciji za štampu rekao, nije hteo da otkriva "startnih 11" za megdan.

Detalje s treninga možete i vi da pogledate:

 

Izabranici trenera Baraka Bahara su u 11 časova i 30 minuta krenuli put Nemačke, a nakon skoro dvočasovnog leta u Lajpcigu ih je sačekalo kišno vreme, koje se nastavilo i tokom treninga.

 
Stadion Lajpciga je smešten u prirodi, pa je opšti utisak da je okružen šumom, što ga čini neobičnim. Iznutra je modernog izgleda, a preovladavaju crvena i bela boja. Kapacitet stadiona na kojem nastupa nemačka ekipa je nešto više od 45 hiljada sedećih mesta.
 
Trening srpskog prvaka je, kako to i inače biva, počeo zagrevanjem, a zatim su golmani na jednom delu terena radili odvojeno od ostatka ekipe. Igrači Zvezde su zatim podeljeni u grupe i sjajno raspoloženi igrali “ševu”, u čemu ih kiša nije omela. Nakon uvodnih petnaest minuta treninga stručni štab je dao znak igračima da sledi taktički deo pripreme za duel protiv Lajpciga.

Posle punog sata vežbanja, Barak Bahar je označio kraj treninga, a crveno-beli su se uputili ka svlačionici i hotelu gde ih očekuje odmor pred važan takmičarski nastup. Za Zvezdu je taj meč bitan, jer ima bod, kao i Jang Bojs, posle dva kola, Lajpcig ih ima tri, a vodeći Mančester siti maksimalnih šest.

Podsetimo, prenos zbivanja sa meča Lajpcig - Crvena zvezda moći ćete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!