''ORLIĆI'' SIGURNI: Fudbaleri Srbije do 17 godina savladali Luksemburg u okviru kvalifikacija za EP

Novosti online

24. 10. 2023. u 21:30

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Staroj Pazovi selekciju Luksemburga rezultatom 3:0 (2:0) i tako izborila plasman u zavrpnu rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

ОРЛИЋИ СИГУРНИ: Фудбалери Србије до 17 година савладали Луксембург у оквиру квалификација за ЕП

FOTO: FSS

Posle pobede u prvom kolu protiv Azerbejdžana (5:1), izabranici selektora Jovana Damjanovića savladali su Luksemburg sa 3:0 (2:0) i tako kolo pre kraja overili plasman u elit rundu kvalifikacija. 

Odluka o pobedniku meča pala je u prvom poluvremenu kada je najpre Aleksa Vasilić krunisao jednu dobru akciju "orlića", igrao se 33. minut, a samo nekoliko minuta kasnije (37.), posle sjajne kontre Uroša Đorđevića i lepe asistencije, Bogdan Kostić je duplirao prednost Srbije.

U nastavku meča nije bilo puno prilika, Srbija je kontrolisala dešavanja na terenu i pred kraj meča (86.), preko Eldina Bajramovića uspela da poveća prednost iz prvog poluvremena za konačnih 3:0. 

U drugom meču dana Slovenija je savladala Azerbejdžan (3:0), a u 3. kolu Srbija se 27. oktobra od 14 časova sastaje sa Slovenijom.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)