TERALI GA IZ KLUBA, A SADA... Navijači Ajaksa su ovo uradili zbog Dušana Tadića (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2023. u 15:25

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić napustio je Ajaks i pojačao Fenerbahče. Od odlaska nekadašnjeg kapitena, "kopljanicima" baš i ne ide na terenu.

ТЕРАЛИ ГА ИЗ КЛУБА, А САДА... Навијачи Ајакса су ово урадили због Душана Тадића (ВИДЕО)

FOTO> EPA

Holandski gigant igra katastrofalno, nalazi se nekadašnji polufinalista Lige šampiona na pretposlednjem mestu Eredivizije, u Ligi Evrope na poslednjem, a šta je pobeda ne znaju od 24. avgusta.

Iako najvatrenije pristalice kluba nisu u poslednje dve sezone bile u potpunosti naklonjene Dušanu Tadiću, svesni su da bez Srbina klub tone u beznađe. Upravo je to razlog zašto su u duelu sa Brajtonom skandirali Tadiću.

Naime, dok je sa razglasa Ameks stadiona išao čuveni hit "Freed from Desire", pristalice holandskog kluba pevale su svoju verziju posvećenu srpskom reprezentativcu: "Tadic on fire".

Srpski fudbaler je ovog leta iz redova kopljanika pojačao Fenerbahče i, za razliku od tima iz Amsterdama, beleži fenomenalne rezultate u dresu turskog velikana.

Tadić je u Ajaksu proveo pet godina, a u poslednjoj sezoni se našao na meti konstantnih kritika bivših fudbalera, a posebno je aktivan bio Vesli Snajder koji nije propuštao priliku da udari na kapitena, jednom prilikom je čak istakao da je ključ bolje igre tima odstranjivanje ofanzivnog veziste.

Možda i usled njegovih pritisaka Tadić je sam odlučio da je vreme da napusti Amsterdam, a već posle nepuna tri meseca nove sezone jasno je ko je bio upravu.

Dok Ajaks očekuju teški dani, Tadić i Fenerbahče gaze sve pred sobom. Imaju sve pobede (12) u dva takmičenja i dolazak srpskog reprezentativca bi mogao da velikanu iz Istanbula vrati šampionsku titulu, prvu posle 2014. godine.  

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)