"MIJATOVIĆ I ENDIJAE RADE VRHUNSKI" Bahar najavio IMT i govorio o odbrani Zvezde

Novosti online

27. 10. 2023. u 17:44

ŠEF stručnog štaba Crvene zvezde – Barak Bahar je izneo očekivanja pred utakmicu 13. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u subotu od 18 časova i 30 minuta na gostujećem terenu protiv ekipe IMT.

МИЈАТОВИЋ И ЕНДИЈАЕ РАДЕ ВРХУНСКИ Бахар најавио ИМТ и говорио о одбрани Звезде

FOTO: Tanjug/AP

Za početak je govorio o narednom rivalu.

  - IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat – istakao je Barak Bahar.

 
Kako bi uporedio učinke Mijatovića i Endijaea u poslednje vreme?
 
- Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Takođe, vredno treniraju, daju sve od sebe, zaista obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, on ovde odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu.
 
Govorio je izraelski stručnjak i o Žan Filipu Krasou.
 
- Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega.
 
Pohvalio je Barak Bahar mladog Kostu Nedeljkovića.
 
- Ne žalim zbog odluka, nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Takođe ista situacija je sa Mijatovićem i Lučićem, dosta su pomogli ekipi i na taj način smo postigli gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, a svakako ga možete očekivati na terenu. Sa druge strane Mijailović je igrač koji može da igra na mnogo pozicija, moći ćemo da ga vidimo ne samo na desnom beku, već i drugim mestima, s obzirom da je on veoma važan igrač za ekipu.
 
sada u prvenstvu Zvezda prima 1,2 gol po utakmici, a prošle sezone samo 0,51. Razlika je drastična, šta je u pitanju?
 
- Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraća unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre – zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)