BUGARI PRVI REAGOVALI: Evo šta su rešili da urade za malog argentinskog navijača o čijem govoru od 13 sekundi priča svet (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2023. u 20:07

Brazilski Fluminense je pre dva dana na legendarnoj "Marakani" pobedio argentinsku Boku juniors 2:1 i po prvi put u istoriji osvojio Kopa libertadores, južnoamerički pandan UEFA Ligi šampiona, a jedan mladi navijač Boke dospeo je u centar pažnje.

БУГАРИ ПРВИ РЕАГОВАЛИ: Ево шта су решили да ураде за малог аргентинског навијача о чијем говору од 13 секунди прича свет (ВИДЕО)

Screenshot / TycSport

Boka juniors je bila favorit, ovo takmičenje je osvajala šest puta, pa je mnogo njenih pristalica stiglo u Brazil, sa namerom da na licu mesta "dočekaju" i sedmu titulu.

Više hiljada Argentinaca našlo se na čuvenoj plaži Kopakabana, gde su priredili celodnevnu feštu, a brojne TV ekipe beležile su te scene.

Izdvojila se, međutim, jedna.

Mladi navijač Boke juniors je, pred kamerom, izjavio sledeće:

"Prodali smo motor mog tate, prodali moj Plejstejšn da bismo došli ovamo, ali krtu nismo našli... Ali, vidi ti šta je ovo, vidi ti ovo! Pa, ovo je Bokino ludilo! Ajde, Bokaaa!", presrećan je bio mališan što se uopšte našao na tom mestu, u takvoj euforiji, priključivši se i sam navijanju.

Taj snimak, koji i vi možete da pogledate...

... obišao je planetu.

I, prvi su reagovali navijači iz Bugarske.

- Sjajna priča. Moguće da ste videli snimak navijača Boke juniors, čiji je tada prodao Plejstejšn da bi mogli da priušte odlazak na Kopa libertadores. E, pa, navijači CSKA iz Sofije su kontaktirali Boku, spremni su da plate novi Plejstejšn za ovog dečaka - objavio je bugarski novinar Metodi Šumanov.

Podsetimo, Boka i njeni navijači na kraju nisu imali razloga za slavlje: fudbaleri Fluminensea osvojili su prvu titulu Kopa libertadores u klupskoj istoriji i to dramatičnom pobedom u finalu, posle produžetaka.


Pred 75.000 gledalaca na "Marakani" strelci za Fluminense bili su Herman Kano u 36. i rezervista Džon Kenedi u 99. minutu, kada je i doneo južnoameričku titulu Brazilcima, a gol za Boku postigao je Luis Advinkula u 76. minutu.

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)