PREKO POLA SVETA: Lud žreb za 1. kolo Kupa Francuske

Novosti online

08. 11. 2023. u 18:11

U SRPSKOM fudbalu je najduža razdaljina za gostovanja za timove iz Vranja i Subotice. Ako ih nekim slučajem spoji žreb, moraće na put od 530 kilometara. Ovo nije ništa u odnosu na ono šta se dogodilo na izvlačenju za prvo kolo Kupa Francuske, jer će petoligaš Tionvil Lusitanos morati na gostovanje Engen sportu 17. novembra.

ПРЕКО ПОЛА СВЕТА: Луд жреб за 1. коло Купа Француске

Foto: Printskrin

Bizarna stvar je što je domaći Engen sport iz Nove Kaledonije, koja je na referendumu 2014. odlučila da ostaje u državnoj zajednici sa Francuskom, a Tionvil se sprema na putovanje dugo 16.000 kilometara.

FS Francuske se ponudio da finansira "ekskurziju", koja je duga ukupno 32.000 kilometara a let avionom u jednom pravcu traje oko 30 sati. Nova Kaledonija se nalazi u Tihom okeanu, 1.200 kilometara od Australije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um