ZVEZDA PRODAJE NAJBOLJEG IGRAČA? Milioni spremni da krenu na "Marakanu"

Novosti online

14. 11. 2023. u 12:24

CRVENA zvezda se muči, nije ni bleda senka one ekipe koja je poslednjih godina dominirala srpskim fudbalom.

ЗВЕЗДА ПРОДАЈЕ НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА? Милиони спремни да крену на Маракану

FOTO: M. Vukadinović

Loše igre iz nacionalnog prvenstva prelile su se u Evropu. Ipak, crveno-beli i pored toga imaju šanse da izbore proleće u Evropi, tačnije nastavak takmičenja u Ligi Evrope u direktnom sudaru sa Jang bojsom. A što se tiče srpskog šampionata, mnogo toga će zavisti od večitog derbija 20. decembra na stadionu Partizana.

Barak Bahar je na velikim mukama, a i ako preživi te dve stvari, od januara 2024. bi mogao da ima još veće probleme. Naime, Zvezda, prema pisanju "Maksbetsporta", ostaje bez najboljeg igrača tima Mirka Ivanića.

Ivanić je na meti Al Tavuna, čija se zvanična milionska ponuda uskoro očekuje u Ljutice Bogdana. Nema sumnje, krilni napadač dobiće odlične finansijske uslove, biće to praktično ponuda karijere, što može da bude presudno za rastanak posle skoro pet godina igranja u Ljutice Bogdana.

Mirko je odigrao 14 utakmica, a imao je pauzu od skoro mesec dana zbog povrede. Postigao je četiri pogotka i imao pet asistencija. U subotu je pogotkom protiv Železničara u Pančevu najavio preokret aktuelnog šampiona Srbije.

Ivanićev ugovor s Crvenom zvezdom traje do juna 2025. godine, pa bi dobro zaradili i šampion Srbije, kao i igrač.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)