ŽESTOKA KAZNA ZBOG NASTRANOG UZNEMIRAVANJA: Fudbalska legenda van fudbala godinu dana

Novosti online

17. 11. 2023. u 07:49

HOLANDSKI sportski sud zabranio je danas bivšem reprezentativcu ove zemlje Marku Overmarsu da obavlja bilo kakvu funkciju u holandskom fudbalu godinu dana, nakon što je slao neprikladne poruke koleginicama, prenosi AP.

ЖЕСТОКА КАЗНА ЗБОГ НАСТРАНОГ УЗНЕМИРАВАЊА: Фудбалска легендa ван фудбала годину дана

EPA

Overmars je prošle godine napustio funkciju sportskog direktora Ajaksa, za koji je igrao Dušan Tadić, on se izvinio zbog svog ponašanja.

Kasnije je imenovan za sportskog direktora belgijskog Antverpena. On je u decembru prošle godine bio primljen u bolnicu zbog blažeg moždanog udara, ali se oporavio i vratio se obavezama u belgijskom klubu.

AP prenosi pisanje lokalnih medija, koji tvrde da je Sportski sud odlučio da zabrani Overmarsu obavljanje bilo kakve funkcije u holandskom fudbalu na period od dve godine, od kojih je jedna uslovna. Ova zabrana ne utiče na njegov posao u Belgiji.

Overmars (50) je u karijeri igrao za Go Ahed Igls, Viljem II, Ajaks, Arsenal i Barselonu, dok je za reprezentaciju Holandije od 1993. do 2004. nastupio na 86 utakmica i postigao je 17 golova.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)