"KRIVO MI JE ŠTO SMO NAVIJAČIMA PRIUŠTILI NEPOTREBAN STRES": Kapiten Tadić posle plasmana Srbije Srbije na Evropsko prvenstvo

Novosti online

19. 11. 2023. u 17:21

FUDBALERI Srbije posle 24 godine igraće na Evropskom prvenstvu koje će se naredne godine održati u Nemačkoj. Posle velikog uspeha naše selekcije utiske je sumirao kapiten Dušan Tadić.

КРИВО МИ ЈЕ ШТО СМО НАВИЈАЧИМА ПРИУШТИЛИ НЕПОТРЕБАН СТРЕС: Капитен Тадић после пласмана Србије Србије на Европско првенство

FOTO: M. Vukadinović

Član Fenerbahčea je istakao da su on i saigrači ispunili cilj i to je najvažnije, iako ostaje žal za pobedom.

- Drago mi je da smo nakon 24 godine na Evropskom prvenstvu. Krivo mi je što smo navijačima priuštili nepotreban stres. Ove utakmice je teško igrati. Posebno drugo poluvreme. Ušli smo bojažljivo, da ne pogrešimo. Dali su gol i onda je nastao stres u igri, ali to je i normalno. Veliki je ovo uspeh. Krivo nam je što nismo završili sa pobedom. Treba da budemo ponosni na ono što smo postigli, ostvarili smo cilj, a to je najbitnije. Žao mi je što nismo ranije, ali nikada nije kasno - rekao je Tadić polse utakmice.

Podsetimo, Srbija je grupnu fazu okončala na drugom mestu sa 14 bodova, četiri manje od lidera Mađarske.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić