KAO NA FILMU: Pogledajte kakav govor je Dušan Tadić održao fudbalerima Srbije pred meč odluke za EUR

Novosti online

19. 11. 2023. u 19:28

Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo u fudbalu, a meču odluke prethodio je emotivan govor kapitena "orlova", Dušana Tadića, u svlačionici.

КАО НА ФИЛМУ: Погледајте какав говор је Душан Тадић одржао фудбалерима Србије пред меч одлуке за ЕУР

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Podsetimo, na dramatičnom kraju kvalifikacija u našoj grupi, Srbija je odigrala nerešeno sa Bugarskom i ozbedila odlazak na EURO 2024, a Tadić se, posle govora selektora Dragana Stojkovića, i sam obratio fudbalerima Srbije.

Poručio im je sledeće:

- Momci! Pun gas, od početka do kraja. Maksimalna koncentracija. Ne interesuje me... kalkulacije, (ma) ništa! Pun gas! Ova ekipa ima zajedništvo. Od početka da im pokažemo gde su došli. Ne pitaju se ništa! Kao protiv Litvanije: jedan gol, drugi gol... Idemo dalje, nema stajanja. Ova Srbija gazi, ova Srbija melje, od početka se zna ko je gazda! Tri, dva, jedan... Srbija! - rekao je Tadić, a svi mu odgovorili gromoglasnim "Srbija!"

Evo i kako je to izgledalo:

Podsetimo, u prvih 25 minuta "orlovi" su zaista "pokazali Bugarima gde su došli" i "znalo se ko je gazda", no od osam šansi za pogodak, realizovana je samo jedna. Da je "pao" još jedan gol, lakše bi se disalo, no... iako su se gosti trgli i uspeli u drugom poluvremenu da preokrenu rezultat, na kraju je baš ono zajedinštvo o kome je Tadić govorio - i presudilo.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije