ĆAVI SVESTAN SITUACIJE U BARSI: Meč protiv Porta može da bude prekretnica

Tanjug

27. 11. 2023. u 17:12

TRENER fudbalera Barselone Ćavi Ernandes izjavio je ovog ponedeljka da veruje da meč protiv Porta u Ligi šampiona može da bude prekretnica za katalonski klub u ovoj sezoni, prenosi AP.

ЋАВИ СВЕСТАН СИТУАЦИЈЕ У БАРСИ: Меч против Порта може да буде прекретница

FOTO: AP/Tanjug/Andy Brownbill

Katalonci se dva kola pre kraja grupne faze najelitnijeg takmičenja nalaze na prvom mestu na tabeli grupe H sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Porto. Šahtjor je treći sa šest bodova, dok je Antverpen poslednji bez bodova.

Barselona je u prethodnom kolu Lige šampiona poražena od Šahtjora sa 1:0, dok je za vikend u La Ligi odigrala nerešeno sa Rajo Valjekanom 1:1.

- Stvari nisu išle kako se očekivalo u poslednje vreme. Protiv Raja je bilo bolje, ali nam nedostaje kontinuitet. Sutra je velika prilika za nas. To može biti prekretnica. Zaista verujem da ćemo igrati bolje. Da ne verujem, ne bih bio ovde - rekao je Ćavi na konferenciji za medije u Barseloni.

Katalonski klub bi eventualnom pobedom protiv Porta obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona.

- U Barseloni uvek postoji pritisak. Uvek je bilo ovako i to se neće promeniti. U ovom klubu morate da pobeđujete - istakao je Ćavi i dodao da oseća punu podršku kluba.

Utakmica između Barselone i Porta biće odigrana sutra od 21 čas na "Monžuiku".

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)