"SVE JE PROMAŠIO"! Poznati fudbalski menadžer udario na Bahara: Zvezdin je problem klupa i Superliga je u pitanju

Novosti online

29. 11. 2023. u 08:00

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sinoć u Bernu od Jang bojsa sa 0:2, u utakmici petog kola Grupe G Lige šampiona i tako ostali bez šanse da takmičenje u Evropi nastave i na proleće.

СВЕ ЈЕ ПРОМАШИО! Познати фудбалски менаџер ударио на Бахара: Звездин је проблем клупа и Суперлига је у питању

M. Vukadinović

Jang bojs je slavio autogolom Koste Nedeljkovića u osmom i pogotkom Levina Bluma u 29. minutu.

Zvezda je ostala na jednom osvojenom bodu i na poslednjem mestu na tabeli i bez šanse da na proleće igra u Evropi. Jang bojs je, na drugoj strani, treći sa četiri boda i ovom pobedom je sebi osigurao nastup u Ligi Evropa na proleće.

Nakon meča, tokom gostovanja na "TV Arena sport", bivši reprezentativni golman i fudbalski menadžer Ranko Stojić govorio je o Baraku Baharu i njegovom stručnom štabu koji nisu opravdali očekivanja navijača, a verovatno ni uprave srpskog velikana. 

- Treba da budemo realni, jedan od problema trenutno je stručni štab. Kada je dolazio Bahar, rekao sam da je dobar izbor zbog svega što sam video da je uradio sa Makabijem iz Haife. Kada birate trenera, morate da znate sve o njemu, i pozitivne, a i negativne stvari - rekao je Stojić u studiju "TV Arena sport". 

Nastavio je legendarni golman da analizira status Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde i sve ono što je do sada uradio sa beogradskim velikanom. 

- Jedna od najvažnijih stvari u modernom fudbalu je komunikacija sa medijima, upravom, posebno sa igračima. Bahar nema nikakvu vrstu komunikacije sa igračima, to je ogroman hendikep. Mnogo je lutanja... Sve je promašio u pripremnom periodu. Imao je dva meseca do Lige šampiona, a spremao je ekipu za turnir u Rusiji umesto da se radi na fizičkoj spremi. Kada dođu teški uslovi, loše vreme i tereni, tada fizika dolazi do izražaja, posebno na ovom nivou. Zvezda to nije imala - dodao je Stojić, a potom nastavio.

- Nije taj problem lako rešiti, ovaj stručni štab mnogo košta, ali sada kada je ostala samo Superliga, nisam siguran da Bahar i njegovi saradnici mogu da iznesu sezonu na pravi način. Ne poznaju dovoljno dobro ligu - podvukao je Stojić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...