IZ PROBLEMA U PROBLEM: Zvezda do kraja godine bez najboljeg igrača?

Novosti online

29. 11. 2023. u 08:32

Nije se dalo Mirku Ivaniću da završi meč u Bernu. Izašao je ranije, zbog povrede, ali se po okončanju meča našao pred novinarima, spreman za razgovor.

ИЗ ПРОБЛЕМА У ПРОБЛЕМ: Звезда до краја године без најбољег играча?

FOTO: M. Vukadinović

- Teško je pričati sada, imali smo šanse u prvih deset minuta, kada to ne realizuješ, a primiš gol, nezgodno je vratiti se. Iz nekog razloga nismo zaslužili da uzmemo bod. Igrali smo dobro, po mom mišljenju, zato mi je žao. Dali su momci sve od sebe, pripremili smo se kako treba, bili smo hrabri, ali završilo se kako se završilo - rekao je Ivanić, a potom nastavio. 

- Sasekao nas je gol, ali bilo je vremena da se igra. To ne može da bude opravdanje. I posle gola smo nastavili da igramo, šteta... 

Igrala je Crvena zvezda solidno u Ligi šampiona, smatra Mirko Ivanić, ali ističe da zacrtani ciljevi pred početak sezone nisu uspunjeni. 

- Ovo do sada je bilo neuspešno, cilj nam je bio da budemo treći, nismo uspeli. Moramo da se pogledamo u oči i, bez obzira na to što smo u Ligi šampiona igrali dobro, ovo nije uspeh. Žao mi je zato što smo pokazali kvalitet - jasan je bio Ivanić. 

Sredinom drugog poluvremena Ivanić je izašao iz igre zbog povrede i za njega bi godina mogla biti završena, što bi bio još jedan veliki udarac za Zvezdu, s obzirom na to da je očekuje večiti derbi i važna domaća iskušenja.

- Sutra ću raditi magnet, nadam se da nije ništa ozbiljno, rano je, videćemo u narednim danima - podvukao je vezista Crvene zvezde. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)