DEJAN STANKOVIĆ IZBEGAO BRUKU U 97. MINUTU: Čukarički umalo da mu pokvari sve planove

A. I.

30. 11. 2023. u 22:58 >> 23:00

FUDBALERI Čukaričkog i Ferencvaroša odigrali su meč 5. kola Lige konferencija na stadionu "Dubočica", u Leskovcu, a nakon neizvesne završnice slavio je gostujući tim 1:2 (1:0).

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ИЗБЕГАО БРУКУ У 97. МИНУТУ: Чукарички умало да му поквари све планове

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Mučio se tim Dejana Stankovića, evidentan je pad forme u prethodnih mesec dana, upisali su pre dolaska u Leskovac četiri meča bez pobede (dva remija i poraza) u ligi i poraz u kupu, a nakon večerašnjeg meča taj niz je zaustavljen.

Čukarički je sa druge strane prekinuo seriju poraza u domaćem prvenstvu pobedom nad Radničkim u Nišu i znatno raspoloženije ušao u današnji meč.

Od prvog minuta čukarički je angažovanije zaigrao, već u 11. minutu Luka Adžić je fenomenalnim potezom uspeo da prebaci odbranu i prevari golmana Adama Vargu.

Mogao je beogradski tim do 2:0 i 60. minutu, Đorđe Ivanović je izašao ispred golmana gostiju, ali je Krištian Listez skinuo loptu sa njegove noge.

Kazna je stigla u 83. minutu Kristofer Zakariasen poravnao na 1:1. I u nastavku je Čukarički izgledao bolje na terenu, ali mu je sreća okrenula leđa...

Konačnih 2:1 postavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u sedmom minutu nadoknade, nakon nedosuđenog faula za Čukarički, krenuli su gosti u napad, odlično je iz okreta šutirao Pešić. Postigao je Nišlija drugi gol u Evropi protiv belo-crnih u Ligi konferencija.

Fiorentina je savladala Genk 2:1 i tako su Italijani osigurali prvo mesto na tabeli.

U poslednjem kolu grupe F Čukarički gostuje Genku, dok Ferencvaroš dočekuje Fiorentinu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)