SRPSKA POSLA: Dušan Tadić je sramotu nazvao pravim imenom, a zatim je uradio - ovo! (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2023. u 20:07

Fudbaleri Fenerbahčea gostovali su ekipi Nordsjelanda u okviru 5. kola grupne faze Lige konferencija i deklasirani su rezultatom 6:1, što je dovelo do burnih reakcija. Njih je imao i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, kako posle tog meča, tako i na narednom, odigranom ovog ponedeljka u turskom prvenstvu.

СРПСКА ПОСЛА: Душан Тадић је срамоту назвао правим именом, а затим је урадио - ово! (ВИДЕО)

Instagram Ajaks

Podsetimo, posle pomenutog debakla, Tadić je osetio potrebu da uputi izvinjenje navijačima.

- Sramno veče. Ovakvi porazi ne bi smeli da nam se dešavaju jer smo mi Fenerbahče. Izvinjavamo se navijačima koji su došli ovde da nas podrže. Nisu zaslužili da vide ovakav rezultat. Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali. Mentalno i stavom nismo pokazali partiju kakvu smo želeli. Fokusiraćemo se na meč koji nam dolazi u ponedeljak, rekao je Tadić.

I, taj fokus bio je kakav pristalice i očekuju od "Fenera".

Naime,  pomenuti turski klub (koji pred poslednje kolo grupne faze Lige konferencije zauzima treće mesto, sa devet bodova, iza Ludogoreca koji ima isto toliko, te Nordsjelanda koji je sakupio 10 (Spartak Trnava svega 1)) sastao se prvog radnog dana nove nedelje sa Sivasporom.

Imajući u vidu da je direktan konkurent za titulu, gradski rival Galatasaraj, izbio na prvo mesto svojom pobedom, ekipa kapitena "orlova" bila je u situaciji da, prosto, mora da pobedi ne bi li održala korak u šampionskoj trci.

A to je i uradila uz dve asistencije našeg internacionalca.

Tadić je najpre asistirao Simanskom u 17. minutu za 1:0...

... a onda u 75. i Edinu Džeku, za konačnih 4:1.

Na tabeli fudbalskog prvenstva Turske Fenerbahče je sada preuzeo prvo mesto od Galatasaraja, s tim da oba kluba imaju po 37 bodova, dok su "tik" iza njih Bešiktaš i Kajzerispor sa po 26.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)