DULJAJ PRED GRAFIČAR: ''Ukoliko ne budemo imali ozbiljan pristup, biće dosta problema''

Novosti online

06. 12. 2023. u 15:55

Fudbaleri Partizana igraće protiv Grafičara u četvrtak (16 časova) u osmini finala Kupa Srbije, a trener crno-belih Igor Duljaj traži od svojih igrača ozbiljan pristup ovoj utakmici.

ДУЉАЈ ПРЕД ГРАФИЧАР: Уколико не будемо имали озбиљан приступ, биће доста проблема

FOTO: FK Partizan

- Svaka utakmica je važna, kao i sutrašnja protiv Grafičara. Bez obzira što je to tim iz Prve lige, ako ne shvatimo ozbiljno tu utakmicu, nemamo šta da tražimo. To je mlada ekipa, dosta agresivna, imaju veliki motiv, igraju protiv Partizana. Ukoliko ne budemo imali ozbiljan pristup, imaćemo dosta problem - rekao je Duljaj.

Grafičar je filijala Crvene zvezde, što će biti samo dodatni motiv sa obe ekipe.

- I oni i mi smo motivisani. Njihovi igrači su izuzetno mladi i žele da se dokažu protiv Partizana, što me raduje. Od mojih igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani. Igrao sam Kup i ispadao od ekipa koje su po snazi slabije od Partizana. Ima mnogo primera u prošlosti, ako ne uđete kako treba u utakmicu, dobićete dva šamara. Od celog tima ću tražiti da uđe maksimalno u utakmicu - rekao je Duljaj, pa potom nastavio:

- Imaju Ćurčića, Ajdara, Maksimovića… Kad ste mladi imate dosta energije, možete mnogo toga da pokažete. Oni su kao ekipa agresivni i ono što je kod njih najveći motiv je to što igraju protiv Partizana, žele da se pokažu u najboljem svetlu.

U timu crno-belih će biti par izmena.

- Nikolić se vratio treninzima, imao je blagu upalu pluća i tako je igrao protiv TSC-a. Severina je polako počeo da trenira. Biće par mladih igrača, Trifunović, sa nama je i omladinac Jovanović i biće u protokolu, a u zavisnosti od rezultata videćemo da li će imati priliku da se pokaže u prvom timu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)