VELIKI PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Jedan od najboljih igrača završio polusezonu

Novosti online

07. 12. 2023. u 13:46 >> 14:25

DO kraja polusezone u Superligi Srbije nema još mnogo, Zvezda će igrati protiv Mladosti, Mančester sitija, Spartaka i Partizana, a biće lišena pomoći jednog od najboljih igrača.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Један од најбољих играча завршио полусезону

FOTO: M. Vukadinović

Kako piše "Sport klub" Zvezda do kraja godine neće moći da računa na vezistu Mirka Ivanića.

Jedan od najboljih igrača šampiona Srbije doživeo je povredu skočnog zgloba na utakmici Lige šampiona protiv Jang bojsa u Bernu, zbog koje je već propustio utakmice protiv Napretka u Superligi i Radničkog iz Niša u Kupu Srbije.

Ivanić neće biti u konkurenciji za tim ni u predstojećoj utakmici domaćeg šampionata naredne subote u kojoj Zvezda dočekuje Mladost iz Lučana, a minimalne su šanse da ga vidimo na terenu u duelu sa Mančester sitijem.

Pored te dve utakmice, crveno-bele do kraja jesenjeg dela čeka gostovanje Spartaku iz Subotice i "večiti" derbi u Humskoj 20. decembra.

Postoji mogućnost da se Ivanić oporavi za duel sa Partizanom, ali su trenutno veći izgledi da Barak Bahar neće moći da računa na njega.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)