IGRAČ KOLABIRAO U ENGLESKOJ: Premijer liga donela odluku, evo kada se igra meč

Novosti online

17. 12. 2023. u 15:54

MEČ Bornmut - Luton igraće se od početka, a ne od 65. minuta kada je prekinut zbog toga što je kapiten gostujuće ekipe Tom Lokjer kolabirao.

ИГРАЧ КОЛАБИРАО У ЕНГЛЕСКОЈ: Премијер лига донела одлуку, ево када се игра меч

FOTO: Tanjug/AP

Susret je prekinut zbog toga što igrači i treneri nisu bili u psihičkom stanju da ga nastave nakon što je Lokjer srušio na teren i morao da bude sproveden od strane medicinske ekipe na stadionu "Vitaliti".

Iako je na prvi pogled sve delovalo zastrašujuće, Loker je kasnije bio u stabilnom stanju i svesno je komunicirao sa osobljem u medicinskom centru.

U trenutku prekida rezultat je bio 1:1, a mislilo se da će meč biti nastavljen od momenta kada je prekinut sa važećim rezultatom. Ipak, umesto toga su se u Premijer ligi opredelili za drugačiji pristup.

Lokeru se ovo ne dešava prvi put, pošto je u maju doživeo istu stvar na meču plej-ofa za ulazak u Premijer ligu na "Vembliju" zbog čega je podvrgnut operaciji srca.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024