MITROVIĆ IDE U PREMIJER LIGU? Al Hilal će teško moći da odbije ovo...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 01. 2024. u 08:25

NAJBOLjI napadač u istoriji srpskog fudbala, ali i zvezda Al Hilala Aleksandar Mitrović mogao bi da se vrati u Premijer ligu nakon šest meseci pauze.

МИТРОВИЋ ИДЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ? Ал Хилал ће тешко моћи да одбије ово...

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Kako tvrdi novinar Skaj sporta Kit Dauni, Mitrović bi mogao da se vrati u Njukasl. "Svrake" navodno planiraju da pojačaju ofanzivnu liniju u kojoj imaju Aleksandera Isaka i Kaluma Vilsona, koji često imaju problema sa povredama, te bi Srbin mogao dodatno da napravi konkurenciju u napadu.

Kako pišu Englezi, plan je da Mitrović dođe na pozajmicu u saradnji sa saudijskim državnim fondom, koji stoji iza ulaganja u tamošnji fudbal, ali i Njukasla.

Ostaje pitanje kakvu će to reakciju izazvati kod čelnika kluba iz Rijada, s obzirom na to da je srpski reprezentativac postigao 25 pogodaka na 26 utakmica.

Definitivno je jedna od najvećih zvezda Saudijske Arabije, rešeta iz meča u meč, ali Njukasl bi mogao da bude primamljiva destinacija.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)