NEOČEKIVANE REČI ALKARAZA: Evo šta je rekao o Novaku Đokoviću pred početak Australijan opena

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 12:01

Karlos Alkaraz je istakao da mu je veliki zazov to što je Novak Đoković, koji je praktično nepobediv u Melburnu, na turniru.

НЕОЧЕКИВАНЕ РЕЧИ АЛКАРАЗА: Ево шта је рекао о Новаку Ђоковићу пред почетак Аустралијан опена

Tanjug/AP

Prošle godine Španca nije bilo u Melburnu, te će sada imati priliku da se nadmeće za trofej, a apsolutni favorit i ove godine na turniru je Srbin, Novak Đoković.

- Da, to je velika motivacija za mene. Uvek želim da igram protiv najboljih, da vidim koji je moj nivo. To je dobar test. Igrati protiv njega na turniru na kom je gotovo nepobediv... Nadam se da ćemo igrati u finalu. Ali, kada znam tu statistiku, to je velika motivacija zasigurno, rekao je Španac.

Otkrio je i zašto nije učestvovao na turnirima pred Australijan open.

- Kasno smo završili sezonu. Bio sam na odmoru, da odmorim um i telo takođe. Pričao sam sa timom da je potrebno četiri, pet nedelja predsezone da se spremimo. Nismo imali vremena. Nisam imao vremena da igram turnir pre AO. Došao sam direktno ovde. Mislim da sam spreman da odradim dobar posao ovde, nastavio je Alkaraz.

Drugi teniser planete očekuje uspešniju sezonu nego prethodne godine.

- Uzbuđen sam zbog ove godine, nadam se da će biti dobra kao prošla. Moram da napredujem u stvarima koje nisam dobro radio. Ova godina će biti dobra, ističe Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici