ZVEZDA TRLJA RUKE! Barak Bahar blizu novog angažmana, ali postoji jedan problem

Novosti online

25. 01. 2024. u 09:12

BARAK Bahar je dobio otkaz na mesto trenera Crvene zvezde posle poraza od Partizana u 171. večitom derbiju rezultatom 2:1.

ЗВЕЗДА ТРЉА РУКЕ! Барак Бахар близу новог ангажмана, али постоји један проблем

Foto arhiva VN

Crveno-beli će Izraelca morati da plaćaju sve dok ne pronađe novi klub, a tamošnji mediji sada prenose da bi Bahar mogao da preuzme Makabi iz Tel Aviva.

Ipak, to bi tek moglo da se dogodi predstojećeg leta. Robi Kin, koji trenutno predvodi Makabi, planira da napusti Tel Aviv po završetku sezone.

- Bahar je u razgovorima jasno stavio do znanja da odlazak u još jednu avanturu u Evropi trenutno ne dolazi u obzir, pa su mu opcije na stolu Makabi Tel Aviv, Makabi Haifa i reprezentacija Izraela - piše izrealski sport 5.com.

Ukoliko Bahar zaista preuzme klub iz Tel Aviva po završetku sezone, to znači da će Zvezda morati da ga plaća najmanje do juna meseca.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)