NEVEROVATNO! Trener odradio pripreme sa Voždovcem i dao otkaz deset dana pred nastavak sezone

Novosti online

01. 02. 2024. u 14:15

JEDAN od najboljih mladih trenera u Srbiji Marko Savić podneo je ostavku na poziciju trenera Voždovca i to desetak dana pred nastavak sezone.

НЕВЕРОВАТНО! Тренер одрадио припреме са Вождовцем и дао отказ десет дана пред наставак сезоне

FOTO: Katariina Peetson

Na svemu učinjenom i dobroj saradnji zahvalio mu se na odlasku sportski direktor Bojan Leontijević, i njemu i gospodinu Nikoli Puači poželeo sreće u nastavku karijere.

- Na inicijativu Marka Savića, našeg doskorašnjeg šefa struke, došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Svoj postupak je obrazložio ličnim razlozima, koje prihvatamo, nadasve poštujemo, ali najviše od svega mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za klub u prethodnih godinu i po dana, a toga je zaista bilo mnogo. Odluka je iznenađujuća, u nezgodnom trenutku, deset dana pred nastavak prvenstva, ali smatramo da smo izgradili sistem koji će nastaviti da funkcioniše bez obzira na kadrovska rešenja.

- U najkraćem roku ćemo povući adekvatne poteze i nepokolebljivo stremiti ka ostvarenju već postavljenih ciljeva. Saviću želimo sve najbolje u profesionalnom i privatnom životu, vrata našeg kluba mu ostaju širom otvorena. Pored Marka ostavku je podneo i njegov prvi saradnik Nikola Puača kome se takođe zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub u prethodnom periodu - poručio je sportski direktor beogradskog kluba.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)