REAL OTKUPLJUJE GOLMANA ČELSIJA? Oglasili se Madriđani, ovo je budućnost španskog golmana

Tanjug

04. 02. 2024. u 21:58

FUDBALSKI klub Real ne planira na kraju sezone da od Čelsija otkupi ugovor španskog golmana Kepe Arizabalage, prenose španski mediji.

РЕАЛ ОТКУПЉУЈЕ ГОЛМАНА ЧЕЛСИЈА? Огласили се Мадриђани, ово је будућност шпанског голмана

FOTO: AP

Arizabalaga (29) je stigao u Real u avgustu 2023. na pozajmicu do juna 2024. uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Španski golman je član Čelsija od 2018. godine, a u madridski klub je stigao kao pojačanje, pošto se povredio prvi golman Reala Tibo Kurtoa.

Španski mediji prenose da je trener Reala Karlo Anćeloti poslao Arizabalagu na klupu za rezerve, pošto trenutno ima više poverenja u Ukrajinca Andreja Lunina. Španac je ove sezone branio za Real na 18 utakmica u svim takmičenjima.

Rukovodstvo Reala je već saopštilo Arizabalagi i njegovim menadžerima da ne planira da otkupi ugovor španskog golmana na kraju sezone. On ima ugovor sa Čelsijem do 30. juna 2025. godine.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)