ON JE KLASA ! Trener i navijači Liona zadovoljni debijem Srbina

Novosti online

05. 02. 2024. u 15:38

POSLE kratke epizoede u Renu, Nemanja Matić je glasno zakucao na vrata Olimpik Liona i u velikom stilu je debitovao za novi tim u elitnoj fudbalskoj ligi Francuske. U meču 20. kola Lion je dočekao Maesnjlj na svom stadionu i zabeležio minimalnu pobedu Aleksandrea Lakazeta u 37. munutu čime je pogurao Lion iz zone ispadanja, pa je sada ovaj klub tri koraka iznad prvih pratilaca.

ОН ЈЕ КЛАСА ! Тренер и навијачи Лиона задовољни дебијем Србина

Foto Profimedia

Nemanja Matić je na terenu stadiona "Olimpijski park" proveo 82. minuta i prema opštim ocenama je odigrao baš onako kako se od njega očekivalo na debiju za novi klub.

Trener Liona Pjer Saž nahvalio je novajliju u svom timu koji već sutra igra meč Kupa Frabcuske protiv Lila, koji je trenutno četvrti tim na tabeli prvenstva, a predstojećeg vikenda ide u goste Monpeljeo koji je 13-plasirani na tabeli.

- Kako sam video Matića?! U skladu sa onim što smo videli pre nego što je došao. Ima sposobnost da se brzo adaptira. Na kraju meča sam mu poželeo dobrodošlicu, jer se svi nadamo mnogo boljim igrama i pobedama u predstojećem periodu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je tako preko noći pokupio simpatije navijača Liona, a ovaj klub je tokom zimskog prelaznog roka osim sjajnog srpskog veziste doveo još petoricu novajlija, novac se nije štedeo i sada se očekuje da popularni "lavovi" krenu ka sredini tabele.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu