MOTA PREUZIMA MILAN? Italijani sele trenera Bolonje u grad mode

Đ. S.

08. 02. 2024. u 09:00

TIJAGO Mota je sa Bolonjom prevazišao očekivanja u italijanskom fudbalu probojem ka vrhu tabele na kojoj su trenutno na šestoj poziciji. U isto vreme, sve više se priča da Stefano Pioli neće biti trener Milana naredne sezone, a kada se spoje "dva i dva", dobije se pisanje uticajnog rimskog lista "Korijere delo sport" koji navodi da je Mota glavni kandidat da preuzme "rosonere" na kraju sezone.

МОТА ПРЕУЗИМА МИЛАН? Италијани селе тренера Болоње у град моде

FOTO: Epa

Dovodio se nekadašnji as Barselone, Atletika i PSŽ u vezu sa Napolijem, ali je njegov agent to brzo demantovao. Iz redova Juventusa usledila je ista reakcija na navode da ga i u Torinu ozbiljno razmatraju da zameni Alegrija, pa se Milan nameće kao logično rešenje.

Jedini problem da se Motin angažman realizuje, mogla bi da bude činjenica da je tri sezone nastupao za Inter sa kojima je osvojio "tripletu" 2010. Trenersku karijeru započeo je u omladincima PSŽ-a, da bi nakon godinu dana provedenih na klupi Specije, koju je spasao eliminacije, potpisao za Bolonju, gde je zamenio Sinišu Mihajlovića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)