O POTEZU KRISTIJANA RONALDA BRUJI CEO SVET: Srbi ga razbili, a onda je on uradio nešto najodvratnije... (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2024. u 08:59

PORTUGALAC Kristijano Ronaldo ponovo se našao u centru velikog skandala i to pošto je njegov Al Nasr poražen od Al Hilala koji predvode Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, i to rezultatom 2:0.

О ПОТЕЗУ КРИСТИЈАНА РОНАЛДА БРУЈИ ЦЕО СВЕТ: Срби га разбили, а онда је он урадио нешто најодвратније... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@liberta___depre

Meč je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa, blistali su srpski reprezentativci, a Sergej je čak i postigao pogodak za 1:0, ali je sve palo u senku zbog sramnog ponašanja Ronalda za vreme i posle utakmice.

Portugalac je prvo ušao u rat sa navijačima koji su mu sa tribina skandirali "Mesi, Mesi", te ih je verbalno napao i rekao "Ja sam Kristijano, ja sam Kristijano, ne Mesi".

I nije se tu zaustavio. Krenuo je Ronaldo ka svlačionici i dva šala Al Hilala pala su mu ispred nogu. Portugalac je uzeo jedan šal, zatim je napravio gnusan potez - istim je obrisao međunožje, bacio ga nazad na tribinu i nastavio put svlačionice.

Ovo je definitivno potez kakav ne priliči jednom sportisti, ali ne možemo da kažemo da nas Ronaldo nije navikao na slične situacije...

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)