SERGEJ POGAĐAO, RONALDO BESNEO: Portugalac u prvom planu nakon sudara Al Hilala i Al Nasra

Đ. S.

09. 02. 2024. u 15:24

NOVOPEČENO rivalstvo, a tenzije kao da je u pitanju "El Klasiko u najmanju ruku. Nakon prijateljskog okršaja Al Hilala i Al Nasra (2:0) pred nastavak sezone u Saudjiskoj Arabiji, zadovoljniji su bili navijači lidera tamošnjeg prvenstva kojem je trijumf nad najvećim protivnikom obezbedio tandem Milinković - Savić - Al Davsari, ali golovi su stvar o kojoj se najmanje pričalo posle finalnog sudijskog zvižduka.

СЕРГЕЈ ПОГАЂАО, РОНАЛДО БЕСНЕО: Португалац у првом плану након судара Ал Хилала и Ал Насра

FOTO: Profimedia

U prvom planu, bio je Kristijano Ronaldo koji je upisao prve minute u 2024, ali ih neće pamtiti po najboljem. Konstantno je bio na udaru navijača Al Hilala koji su pokušavali da isprovociraju Portugalca skandiranjem "Mesi" i sporadičnim zvižducima,

Ipak, kulminacija i vrhunac nekulture su usledili tokom Kristijanovog povratka u svlačionicu kada je sa tribina pred njegove noge pao dres Al Hilala koji je Ronaldo "protrljao" kroz međunožje pre nego što je dres vratio "pošiljaocu".

Nervoza je bila prisutna i tokom same utakmice, naročito kod Aleksandra Mitrovića koji je više puta bio na ivici sukoba sa defanzivcima Nasra. Najgore je prošao Jahija koji je dobio rame u glavu od Mitra, dok se sa Laportom par puta koškao ali do eskalacije na svu sreću nije došlo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024