KAD "UDARI" RADNIČKI NA IMENJAKA: Kragujevčani savladali Nišlije

Novosti online

11. 02. 2024. u 16:11

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog pobedili su danas na svom terenu ekipu niškog Radničkog rezultatom 3:2 (1:0) u meču 20. kola Superlige Srbije.

КАД УДАРИ РАДНИЧКИ НА ИМЕЊАКА: Крагујевчани савладали Нишлије

FOTO: A. Ilić

Dva gola za domaći tim postigao je Milutin Vidosavljević u 47. i 59. minutu, a jednom se u listu strelaca upisao Sali Viždi u šestom.Golove za ekipu iz Niša postigli su Jusuf Bamidele u 73. i Stefan Cvetković u 85. minutu.

Kragujevački Radnički se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli SLS sa 26 bodova, a u narednom kolu SLS na svom terenu će dočekati Vojvodinu. Radnički iz Niša je na pretposlednjoj, 15. poziciji sa 17 bodova, a u narednom kolu igraće na svom terenu sa Javorom iz Ivanjice.

Od 15 sati u Beogradu igraju IMT i TSC, dok će se sutra od 16 časova u Kruševcu u poslednjem meču 20. kola SLS sastati Napredak i Spartak.

Čukarički je u petak u Surdulici savladao Radnik rezultatom 3:0, dok su juče igrali: Železničar - Novi Pazar 2:2, Javor - Partizan 0:1, Vojvodina - Mladost 1:1 i Crvena zvezda - Voždovac 2:1.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)