"ON BI NAM MNOGO ZNAČIO": Robert Prosinečki o "pojačanju" iz Zvezde

Novosti online

13. 02. 2024. u 21:57

OD utakmice Crne Gore i reprezentacije lažne države Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2019. Mirko Ivanić ne igra za "sokolove". Vezista Crvene zvezde je tada uz Ljubišu Tumbakovića, odbio da igra protiv nacionalnog tima južne srpske pokrajine i tako precrtao sebe za sve buduće akcije Crne Gore, što je podiglo dosta prašine u tamošnjoj javnosti.

ОН БИ НАМ МНОГО ЗНАЧИО: Роберт Просинечки о појачању из Звезде

Foto: EPA

Međuti, sa dolaskom Roberta Prosinečkog na klupu crnogorskog A tima, pojavila se i opcija da Ivanić ponovo obuče dres koji je nosio od 2017. do 2019. U periodu od dve godine, Mirko je zabeležio 15 nastupa na kojima je upisao samo jedan gol.

- Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač puno značio u reprezentaciji - istakao je Prosinečki u razgovoru za "RTCG".

Legendarni "Veliki žuti" se osvrnuo i na Tursku, Vels i Island, rivale Crne Gore u Ligi Nacija.

- Turska je jedna reprezentacija koja je sve bolja i bolja. Imao sam puno prilika da gledam i Vels i Tursku protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Euro, tako da se radi sigurno o dobrim reprezentacijama. Turci su u zadnje vreme su promenili selektora, sa Montelom mislim da su puno bolji, puno opasniji. Grupa je svakako po meri, mislim da se sa svima može igrati, na kraju moramo biti zadovoljni sa žrebom - dodao je Prosinečki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)