KEJN SE NE PLAŠI LACIJA: Moramo da igramo sa više energije, nedostajalo nam je samopouzdanja

Tanjug

15. 02. 2024. u 11:20

Fudbaler Bajerna Hari Kejn izjavio je da je klubu iz Minhena nedostajalo samopouzdanja na prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Lacija, prenose nemački mediji.

КЕЈН СЕ НЕ ПЛАШИ ЛАЦИЈА: Морамо да играмо са више енергије, недостајало нам је самопоуздања

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je sinoć u Rimu poražen od Lacija 1:0, a šampion Nemačke je meč završio sa 10 igrača, pošto je u 67. minutu isključen Dajo Upamekano.

"Iza nas je zaista teška nedelja. Počeli smo dobro protiv Lacija. U prvom poluvremenu smo imali i neke velike šanse. U ovakvim mečevima to su veliki momenti i nismo uspeli da ih iskoristimo. Drugo poluvreme je jednostavno bilo potpuno razočaravajuće", rekao je Kejn.

Revanš meč biće odigran petog marta u Minhenu.

"Moramo da igramo sa više energije, nedostajalo nam je samopouzdanja, previše lopti smo prelako predali rivalu i kazna je stigla. Naravno, kad smo ostali sa deset igrača na terenu, bilo je preteško. Sada moramo da se okrenemo sebi i sami nađemo odgovore", dodao je napadač Bajerna.

Kejn je ove sezone odigrao 29 mečeva za Bajern u svim takmičenjima i postigao je 28 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!