MITROVIĆ JUNAK AL HILALA: Srbin postigao gol za pobedu u azijskoj Ligi šampiona (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 02. 2024. u 19:20

SRPSKI fudbaler Aleksandar Mitrović junak je Al Hilala, pošto je postigao gol vredan pobede protiv Sepahana u azijskoj Ligi šampiona - 3:1 u prvom meču osmine finala.

МИТРОВИЋ ЈУНАК АЛ ХИЛАЛА: Србин постигао гол за победу у азијској Лиги шампиона (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Sjajni napadač je u četvrtom minutu nadoknade odlično reagovao u kaznenom prostoru rivala i udarcem glavom doneo prednost svom timu od 2:1.

Do kraja susreta Al Hilal je uspeo da postigne još jedan pogodak. Strelac je u sedmom minutu zaustavnog vremena bio Abdulah al Hamdan.

Ipak, ovaj duel nije dobro počeo za tim iz Saudijske Arabije. Domaćin je do vođstva stigao u 37. minutu preko Ramina Rezajana.

Gosti su do izjednačenja stigli u 57. minutu kada je Malkom natrčao na odbijenu loptu posle pokušaja Mitrovića i smestio je u mrežu ekipe iz Irana.

Al Hilal je ovom pobedom nastavio sa fantastičnim rezultatima. Izabranici Žorža Žesusa su upisali 24. vezani trijumf u svim takmičenjima. Poslednji put slast pobede nisu osetili 21. septembra kada su u prvenstvu remizirali sa Damakom (1:1).

Podsetimo, revanš meč između Al Hilala i Sepahana u Rijadu na programu je 22. februara od 19 sati.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!