NOVI ŠOK: Ajaks ponovo ispustio pobedu u poslednjoj sekundi

Novosti online

18. 02. 2024. u 17:13

Fudbaleri Ajaksa odigrali su nerešeno 2:2 sa ekipom NEC Najmehana u 22. kolu holandshog šampionata.

НОВИ ШОК: Ајакс поново испустио победу у последњој секунди

FOTO: Profimedia

Ajaks tone sve dublje i dublje. Kopljanici igraju jednu od najlošijih sezona u poslednjoj deceniji, a novo iznenađenje svojim navijačima priredili su danas, kada su ispustili pobedu protiv ekipe NEC Najmehana u 96. minutu.

Dobro je počelo po amsterdamsku ekipu, poveli su golom Brajana Brobija već u sedmom minutu. Tu prednost uspeli su da sačuvaju do kraja prvog dela igre, a onda je drugo poluvreme donelo nova uzbuđenja.

Već u 61. minutu Horel Hato je nespretno reagovao pred svojim golom i poslao loptu u mreži, i tako doneo izjednačenje. U 81. minutu Ajaks je preko Borgesa uspeo da povrati prednost, i delovalo je da će uspeti da konačno zabeleže tri boda.

Međutim da tako ne bude pobrunuo se Rober Gonzalez u samom finišu meča koji se posle jednog slabijeg centaršuta snašao dobro pred golom i uzeo bodove ekipi Ajaksa. 

Posle ovog rezultata, nekadašnji šampion evrope je ostao na petom mestu sa samo 36 bodova daleko od borbe za titulu, ali i za Ligu Šampiona, dok je ekipa NEC-a na sedmom mestu sa 30 bodova.

BONUS VIDEO: UPISAO SE I ENDIJAJ: Napadač Zvezde stavio tačku na utakmicu u Novom Pazaru 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)