GOTOVO JE! Bajern i Tuhel se dogovorili o raskidu saradnje

Novosti online

21. 02. 2024. u 11:01

FUDBALSKI klub Bajern iz Minhena odlučio je da prekine saradnju sa trenerom Tomasom Tuhelom na kraju sezone zbog loših rezultata, preneli su danas nemački mediji.

ГОТОВО ЈЕ! Бајерн и Тухел се договорили о раскиду сарадње

FOTO: Tanjug/AP

Bajern ne postiže očekivane rezultate poslednjih nedelja, ekipa je izgubila od Bajera iz Leverkuzena 0:3 u prvenstvu, 0:1 od Lacija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a u nedelju od Bohuma 2:3. Aktuelni šampion je posle 22 utakmice drugi na tabeli sa osam bodova zaostatka za vodećim Bajerom.

Klub se suočava sa prvom sezonom bez trofeja još od 2011/2012, pa je zbog toga uprava odlučila da prekine saradnju sa Tuhelom.

Kako je preneo Bild, rukovodstvo kluba je prethodnih nekoliko dana razgovaralo sa trenerom i postignut je dogovor o raskidu saradnje na kraju sezone.

Tuhel je u martu 2023. godine preuzeo Bajern i potpisao ugovor do juna 2025.

Vest o raskidu ugovora preneo je i Skaj Nemačka, koji je naveo da će se klub oglasiti u narednim danima pre nego što počne potragu za novim trenerom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!