PET PUTA ZA 180 MINUTA: Start fudbalskog proleća obeležila neobična pojava

Novosti online

21. 02. 2024. u 12:26

POČELO je fudbalsko proleće u Srbiji, a sve liči na duboku, sumornu jesen. Ne toliko po prikazanom na terenu, koliko po događajima posle 180 minuta igre. Osim što je konačno zanimljiva trka za šampionsku titulu, tenziju drže čak četiri kluba koji su se oglasili saopštenjima za javnost, nezadovoljni suđenjem na njihovim mečevima.

ПЕТ ПУТА ЗА 180 МИНУТА: Старт фудбалског пролећа обележила необична појава

Foto: EPA

Prednjači Novi Pazar koji je posle utakmice sa Železničarom u Pančevu, pa sa Crvenom zvezdom na svom terenu izdao čak dva saopštenjlja. Prvo je naišlo na osudu Ozvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, drugo je više ličilo na pismeni rad đaka trećaka... I sva su usmerena ka Sudijskoj komisiji FSS i njenom predsedniku Dejanu Santraču.

Osim Pazaraca, pravdu su u sitno kucanim redovima prosleđenih medijim tražili i Radnik, niški Radnički i IMT. Ovaj poslednji, beogradski klub, se javio juče sa željom da se tenzije konačno smire. Nažalost, kako je krenulo, vrlo lako može da se dogodi da do kraja sezone bude više saopštenja za javnost nego golova i majstorija za pamćenje na terenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024