RADNIČKI "PROTUTNJAO" BEOGRADOM: Nišlije se ne šale ovog proleća, bes "reala sa Nišave" osetio IMT

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 02. 2024. u 18:50

Mučio se Radnički tokom jesenjeg dela sezone, strepeo za opstanak, a u prolećnom delu sezone Nišlije najavljuju bolje dane.

РАДНИЧКИ ПРОТУТЊАО БЕОГРАДОМ: Нишлије се не шале овог пролећа, бес реала са Нишаве осетио ИМТ

FOTO: A. Ilić

Ono što je tokom prethodnog dela prvenstva bilo misaona imenica, ove sezone postala je realnost. Vezao je Radnički dve pobede. Jednu na domaćem terenu, a potom i u gostima. Nakon duela sa Javorom slast pobede izabranici Nikole Trajkovića osetili su i na gostovanju IMT-u 3:0 (1:0).

Radnički je koristio svoje šanse, kažnjavao individualne greške rivala koji se propisno ispromašivao, te ne iznenađuje ubedljiva pobeda u Beogradu.

U završnici prvog poluvremena Vanja Ilić evrogolom doneo je prednost Nišlijama, samo minut kasnije mogao je da kazni nesmotrenost odbrane Miloš Luković, promašio je šansu koju je teže promašiti nego pogoditi.

Novajlija Jusuf Bamidele koji je u prve dve utakmice prolećnog dela sezone uspeo da zatrese mrežu, večeras se našao u ulozi asistenta kod gola Semira Smajlagića u 46. minutu, a potom i Stefana Vukića u 71. minutu.

Zanimnjivo je da je ovo četvrti meč u kome IMT na domaćem terenu ne postiže gol na domaćem terenu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024