POKETINO BESAN PRED FINALE SA LIVERPULOM: Uputio jasnu poruku sudijama

Novosti online

24. 02. 2024. u 14:27

Fudbaleri Liverpula i Čelzija odigraće finale Lige kupa Engleske (EFL) sutra od 16 časova na stadionu "Vembli".

ПОКЕТИНО БЕСАН ПРЕД ФИНАЛЕ СА ЛИВЕРПУЛОМ: Упутио јасну поруку судијама

FOTO: Tanjug/AP

Kako se bliži finale, tako rastu i tenzije, a to se videlo i na konferenciji Maurisija Poketina koji se direktno obratio sudijama.

Redsi i plavci će se boriti za prvi trofej u sezoni, a koliko je važan obema ekipama pokazuje i apel Maurisija Poketina da sudije dozvole da bolji tim pobedi.

Naime, argentinski stručnjak nije bio zadovoljan suđenjem na prethodnom susretu između Liverpula i Čelzija koji se igrao na „Enfildu“ i uputio je otvorenu poruku "ljudima u crnom":

- Moramo da budemo sigurni da ćemo biti jednaki u svakoj sudijskoj odluci, s obzirom na to da je ovo veliko finale. Želimo da budemo tretirani na ispravan način u sutrašnjem finalu - započeo je Poketino i potom dodao:

- Kada smo igrali na „Enfildu“ nijedna ključna odluka nije išla u našu korist. Dva penala nam nisu dosuđena. Dueli koji su bili 50-50, svaki je bio u korist Liverpula - kaže Argentinac.

Nekadašnji trener Totenhema i PSŽ-a je istakao da je Liverpul odličan tim i da ne želi da umanji njihovu jačinu, ali da želi jednak odnos sutra.

- Ja sam uvek prvi koji će uvek reći da je Liverpul fanastična ekipa i da je Klop jedan od najboljih trenera, ali posle mog poslednjeg iskustva tamo samo želim da na „Vembliju“ igramo pod istim kriterijumima i neka bolji tim pobedi - zaključio je Poketino.

Bonus video JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)