"NE MOŽE TO TAKO!" Igor Duljaj imao šta da kaže o igri Partizana u Surdulici

Novosti online

24. 02. 2024. u 15:50

FUDBALERI Partizana su prolećni deo sezone nastavili kako su završili jesenji, novom pobedom, a o njoj je trener crno-belih Igor Duljaj imao šta da kaže.

НЕ МОЖЕ ТО ТАКО! Игор Дуљај имао шта да каже о игри Партизана у Сурдулици

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što je, Partizan u gostima pobedio ekipu Radnika u Surdulici, Duljaj je ovako reagovao kada je stao pred kameru Arene sport:

- Bez Severine, Saldanje i Nikolića, a to su tri važna igrača za nas, ja mogu da budem zadovoljan učinjenim na ovom meču. Atmosfera je bila odlična, a baš sam sa kolegom Dušanom Đorđevićem sad pričao, po završetku meča, da je teško bilo i za jedne i za druge igrati po ovakom terenu. Kada se sve sabere i oduzme, pobeda je zaslužena, po svemu viđenom, a dodao bih tome i jedno "hvala, navijači", jer su došli u velikom broju i učinili sve da ova utakmica ima dodatni pozitivni osećaj. Ono što želim Radniku... Oni se bore za jedno, mi za nešto drugo, ali njima želim mnogo uspeha, posebno zbog trenera Đorđevića, koji je fantastičan trener i odličan čovek. Od srca mu želim da uspe u nameri da održi svoj tim u elitnom rangu.

Najvivši da sa "Severinom tek treba sada da priča" (oko finansijske situacije koja je i dovela do njegovog odsustva iz ekipe), ovako je trener Partizana odgovorio da li je bilo nešto što mu se nije svidelo u igri ekipe:

- Da, bilo je. Ne možemo posle 2:0 da dozvolimo sebi da primimo odmah gol. Ekipa kao što je Partizan to ne sme sebi da dozvoli. Inače, utakmica je borbena, jer veoma je teško bilo igrati po ovom terenu. Još jednom, čestitke domaćinu i, naravno, našim igračima i navijačima - rekao je Igor Duljaj.

Partizan je ostao prvi na tabeli i ima sada 56 bodova, četiri više (uz utakmicu više) od prvog pratioca - FK Crvena zvezda igra protiv Čukaričkog i taj meč možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu