ZVEZDA NASTAVILA SA LEPOM AKCIJOM: Crveno-beli ugostili Udruženje slepih i slabovidih Beograd na meču sa Čukaričkim

Novosti online

25. 02. 2024. u 16:35

FK Crvena zvezda nastavio je sa sjajnom akcijom. Klub iz Ljutice Bogdana je na utakmici sa Čukaričkim ugostio Udruženje slepih i slabovidih Beograd koji su uz komentatorski prenos glumca Milana Kalinića mogli da uživaju u meču.

ЗВЕЗДА НАСТАВИЛА СА ЛЕПОМ АКЦИЈОМ: Црвено-бели угостили Удружење слепих и слабовидих Београд на мечу са Чукаричким

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su tako nastavili tradiciju da brinu o ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, te su kao i protiv Voždovca ugostili slepe i slabovide. Oni su imali priliku da uživaju u novom Zvezdinom trijumfu, a čitav doživljaj ulepšao im je glumac Milan Kalinić koji je sa maksimalnom pažnjom uspeo da dočara sve ono što se dešavalo na terenu.

Karakteristično, u svom stilu, Kalinić je uz sijaset duhovitih opaski napravio fantastičnu atmosferu, a Zvezdini gosti su bili u prilici da osete pravi duh "Marakane". Svemu tome doprineli su i navijači koji su i u subotu došli na stadion da podrže izabranike Vladana Milojevića.

Ljudi iz Udruženja slepih i slabovidih su i krajem januara bili gosti u Muzeju FK Crvena zvezde, kao i protiv Voždovca, a crveno-beli će nastaviti ovu akciju i na narednim susretima na "Marakani".

Podsetimo, naredni susret koji Zvezda igra na stadionu "Rajko Mitić" je protiv Partizana. Večiti derbi na programu je 9. marta od 17 časova.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije