BURNO U HRVATSKOJ: Dinamo dobio lidera prvenstva i vratio se u šampionsku trku

Filip Milošević

25. 02. 2024. u 18:40

Fudbaleri Dinama na svom "Maksimiru" savladali su lidera Rijeku sa 1:0 i tako se u potpunosti vratili u borbu za šampionsku titulu.

БУРНО У ХРВАТСКОЈ: Динамо добио лидера првенства и вратио се у шампионску трку

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

U prvom poluvremenu gotovo da nije bilo velikih prilika, a obojica trenera Sergej Jakirović i Željko Sopić bili su pre svega okrenuti odbrani svog gola.

Rijeka je zadala prvi udarac posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu. Fruk je namestio gol Mariću, ali je on poništen zbog ofsajda.

Sve je izgledalo kao da pogotka neće ni biti, a onda je u poslednjem minutu sudijske nadoknade vremena defanzivac Rijeke Goda laktom zkačio Špikića, a sudija pokazao na jedanaesterac.

Fran Brodić je preuzeo odgovornost i pogodio sa 11 metara.

Rijeka je i pored poraza ostala na čelu tabele sa 50 bodova, jedan manje ima Hajduk, dok je Dinamo na trećoj poziciji sa 47 poena, ali i utakmicom manje, te je ovom pobedom akutelni šampion ponovo ušao u trku za šampionsku titulu.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)