NIJE ZAINTERESOVAN: Iskusni stručnjak ne želi da preuzme Bajern

Novosti online

25. 02. 2024. u 20:54

Nekadašnji selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev izjavio je danas da ne planira na kraju sezone da preuzme Bajern iz Minhena, prenosi Bild.

НИЈЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН: Искусни стручњак не жели да преузме Бајерн

Foto: AP

Lev (64) je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. On je trenutno bez angažmana, a pojedini nemački mediji su objavili da bi Lev na kraju sezone mogao da preuzme Bajern.

Trener Bajerna Tomas Tuhel napustiće na kraju sezone klub iz Minhena.

 - Verovatno postoje razlozi zašto neću da budem trener Bajerna - rekao je Lev.

Istakao je da neveruje da je Bajern zainteresovan za njega.

 - Bajern verovatno nije zainteresovan za mene kao trenera. A ni ja nemam interes za Bajern. Ja sam dovoljno dugo bio selektor Nemačke. Ne dolazi u obzir u ovom trenutku da postanem trener u nekom nemačkom klubu. 17 godina sam putovao kroz ovu zemlju, bio na svim stadionima... Nemačka ima dobre klubove, ali oni ne predstavljaju dovoljnu motivaciju za mene - dodao je Lev.

On je 2014. godine sa selekcijom Nemačke osvojio Svetsko prvenstvo, koje je održano u Brazilu, dok je sa "pancerima" bio treći na Mundijalu u Južnoj Africi 2010.

 - Nisam se povukao iz fudbala, ali ću na kraju sezone videti da li će biti nekih ponuda. Možda će neko da potraži kvalifikovanog trenera za selektora nacionalne reprezentacije. Videću šta će mi biti na raspolaganju - istakao je Lev.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!