PREPORODIO IH: Srpski as u timu kola Francuske prve lige

N. I.

27. 02. 2024. u 14:19

PRE mesec dana, tačnije 26. januara Nemanja Matić je napustio Ren. Tog dana je, sada već njegov bivši klub pobedio u gostima Lion (3:2). Isti ovaj Lion u koji je Matić prešao 27. januara. Od tada do danas Matić i Lion ne znaju za poraz. Ni za remi. Pet utakmica, pet pobed a(četiri u Prvoj ligi Fransuske, jedna u nacionalnom Kupu).

ПРЕПОРОДИО ИХ: Српски ас у тиму кола Француске прве лиге

Foto: Profimedia

Poslednji trijumf u nizu je bio prošlog petka na gostovanju Mecu (2:1), a učinak Nemanje Matića bio je dovoljan da ga najuticajniji domaći sportski list "ekip" svrsta u najbolji tim kola.

- Matić je preporodio Lion. Tim je očigledno sjajno odradio zimski prelazni rok i sa još nekoliko pojačanja pronašao najbolji put da izađe iz velike krize u kojoj je dugo bio, a taj put su pobede. Matić je izuzetno bitan igrač u veznom redu i pokazao je svoju klasu na najbolji način - konstatovali su francuski novinari.

Inače, Lion večeras u 20.45 u četvrtfinalu Kupa Francuske dočekuje na svom stadionu ekipu Strazbura.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!