BALAK O ALONSU: Evo šta je legendarni fudbaler poručio španskom treneru

Novosti online

02. 03. 2024. u 13:18

Mihael Balak, koji trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji "DAZN" komentarisao je rad Ćabija Alonsa u ekipi Bajera iz Leverkuzena.

БАЛАК О АЛОНСУ: Ево шта је легендарни фудбалер поручио шпанском тренеру

Foto: EPA

 - Ćabi Alonso radi sjajan posao u Leverkuzenu i odlično ga tumači, zbog čega je s pravom jedan od najtraženijih trenera na tržištu. U Bajeru je pronašao vrhunski tim sa kojim može odlično da razvije svoje ideje - rekao je Balak, koji je sa "farmaceutima2 igrao finale Lige Šampiona.

On je dodao i da Alonso treba da ostane u Leverkuzenu i nastavi projekat koji je započeo.

 - Ne morate da dajete savete Ćabiju Alonsu, on je kao igrač sve iskusio, radio na vrhunskom nivou sa vrhunskim trenerima. Ali mislim da ima smisla – ako negde dobro radite i zaista ste srećni – da nastavite projekat i, u njegovom slučaju, da ostanete u Leverkuzenu. Pogotovo što ima ugovor do 2026. godine - zaključio je bivši nemački reprezentativac.

Podsetimo, Bajer Leverkuzen je trenutno prvi na tabeli Bundeslige sa 61. bodom, čak osam više od drugoplasiranog Bajerna iz Minhena i na dobrom je putu da osvoji titulu.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!