HRVATI ĆE DA PUKNU OD MUKE! Navijači Dinama besni: Zašto nam je partizanovac u skupštini kluba

Novosti online

04. 03. 2024. u 14:42

U subotu su održani "istorijski izbori" u Dinamu, a pravo glasa imali su svi članovi kluba sa plaćenom članarinom. Lista "Dinamovo proleće" na čijem je čelu legendarni igrač Dinama Velimir Zajec ubedljivo je pobedila u prvim izborima za Skupštinu kluba.

ХРВАТИ ЋЕ ДА ПУКНУ ОД МУКЕ! Навијачи Динама бесни: Зашто нам је партизановац у скупштини клуба

FOTO: EPA

Prva sednica novog saziva Skupštine biće održana 11. marta i na njoj će javnim glasanjem biti izabran predsednik kluba, a kandidati su Zajec i aktuelni predsednik Modrih Mirko Barišić. Lista „Dinamovo proleće“ osvojila je 88,9 odsto glasova, a lista „Dinamo iznad svih“ koju je predvodio Oto Barić 11,1 odsto. Od 13.025 članova koji su imali pravo glasa, glasalo je njih 7.111.

I to je ono što navijači žele. Ne žele, međutim, da u Skupštinu ulaze navijači drugih klubova… Izabrano je 35 novih članova, ali izgleda da nisu svi poželjni. Kako navodi Indeks, posebno burnu reakciju Dinamovih navijača izazvao je izbor jednog čoveka.

U pitanju je Denis Oroši, za kojeg piše da je „prema više izvora iz Karlovca bivši partizanovac koji je aktivno pohađao utakmice beogradskog kluba i bio njegov veliki navijač u mladosti. To mu nisu zaboravili Dinamovi navijači iz tog područja, a vest se jako brzo proširila među onima koji ga i ne poznaju što je, logično, izazvalo bes”.

Na Fejsbuk profilu navijača Dinama izašlo je saopštenje upućene predsedniku kluba Mirku Barišiću. U njemu, između ostalog, piše:

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog - stoji u saopštenju "Zona Dinamo" i dodaje se:

- Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo. Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba. I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu