FAŠISTIČKE TENDENCIJE: Evo šta su navijači Lacija rešili da rade u Minhenu dok ne počne meč sa Bajernom (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 11:24

Elitno evropsko klupsko nadmetanje u fudbalu Liga šampiona dobiće danas prve četvrtfinaliste, a uoči meča Bajern - Lacio u Minhenu su na sebe skrenuli pažnju navijači pomenutog italijanskog tima.

ФАШИСТИЧКЕ ТЕНДЕНЦИЈЕ: Ево шта су навијачи Лација решили да раде у Минхену док не почне меч са Бајерном (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, fudbaleri Bajerna dočekaće večeras od 21 sat ekipu Lacija u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Pred taj susret, mnogo "lacijala" stiglo je u Minhen i, ni manje ni više, pohrlili su u "Hitlerovu" pivnicu, koja taj nadimak ima jer je u njoj voleo da odseda i govore drži lider nacističke Nemačke.

Tifozi rimskih nebeskoplavih su poznati kao ekstremni nacionalisti, koji gaje fašističke ideje i to nikada ne skrivaju, pa možda i ne čudi što su baš u pomenutu pivnicu masovno otišli.

Evo i kako su se tamo ponašali:

Podsetimo, Rimljani su u prvom meču, koji je odigran 14. februara u glavnom gradu Italije, pobedili Bajern rezultatom 1:0.


Bajern je u međuvremenu odigrao tri meča u Bundesligi, a zabeležio je po jednu pobedu, remi i poraz. Klub iz Minhena se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa 10 bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.


Fudbaleri Lacija su posle pobede nad Bajernom u osmini finala Lige šampiona odigrali četiri meča u Seriji A, a ostvarili su samo jednu pobedu uz čak tri poraza. Lacio se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 40 bodova.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!