''NE BI TREBALO DA BUDE U KLUBU!'' Rio Ferdinand ''udario'' na najstarijeg fudbalera u timu

Filip Milošević

05. 03. 2024. u 15:47

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand udario je po svom nekadašnjem saigraču i sadašnjem štoperu ''crvenih đavola'' Džoniju Evansu.

НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У КЛУБУ! Рио Фердинанд ударио на најстаријег фудбалера у тиму

FOTO: EPA

- Nisam očekivao da će toliko utakmica da odigra, kao i da će biti tako dobar. Neverovatno, nije napravio jedan pogrešan potez. Dobar je s loptom, a verovatno ima dobre odnose i sa igračima. Verovatno će postati trener. Nije mislio da će toliko da igra, ali me ne bi čudilo da dobije novi ugovor, ako ne u Junajtedu, onda negde drugde".

- Iskreno, nezavisno o tome koliko je dobar bio i koliko mu se divim kao profesionalcu, on realno ne bi trebalo da bude u Junajtedu. To govori o tome u kakvoj je situaciji klub. Od njega se ne bi trebalo tražiti da ulovi Erlinga Holanda. Top klubovi to danas ne rade - rekao je Ferdinanad u podkastu "FIVE".

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije