''VIŠE PATIM NEGO ŠTO SAM SREĆAN'' Kakve reči Anćelotija

Novosti online

05. 03. 2024. u 18:53

Jedan od najvećih fudbalskih trenera današnjice, Karlo Anćeloti govorio je špansku Marku o svom poslu.

ВИШЕ ПАТИМ НЕГО ШТО САМ СРЕЋАН Какве речи Анћелотија

Foto: EPA-EFE/Andy Rain

Aktuelni strateg Real Madrida, komentarisao je kako se oseća na svom poslu i kako je to voditi jedan od najvećih fudbalskih klubova na svetu.

 - Volim svoj posao, posebno sad u Real Madridu. Mislim da je ovo najbolje mesto. Ali ovaj posao donosi više patnje nego sreće… jer postoje mnoge poteškoće sa kojima se morate nositi. Uprkos pobedama, i dalje ima ljudi koji nisu srećni, uvek će se naći igrač koji je razočaran što ne igra ili tako nešto. Sve to utiče na vas. Možete deliti radost, ali ne možete deliti patnju. Dobro mi ide, ali to je više patnja nego sreća - rekao je Karlo Anćeloti za „Marku“.

Slavni Italijan je vodio neke od najvećih fudbalskih klubova na svetu između ostalih Pari sen žermen, Milan, Bajern, Čelsi, Napoli i mnoge druge.

Real Madrid je trenutno prvi na tabeli La lige sa 66. bodova, dok u Ligi šampiona ima prednost od jednog gola pred revanš meč sa ekipom Lajpciga.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije