KEJN SIJA OD SREĆE: Nadam se da će pobeda protiv Lacija da bude prekretnica za Bajern

Tanjug

06. 03. 2024. u 11:16

Fudbaler Bajerna Hari Kejn izjavio je da bi pobeda protiv Lacija u revanšu osmine finala Lige šampiona mogla da preokrene sezonu kluba iz Minhena, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

КЕЈН СИЈА ОД СРЕЋЕ: Надам се да ће победа против Лација да буде прекретница за Бајерн

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je sinoć na svom terenu pobedio Lacio 3:0. Klub iz Minhena je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u prvom meču bilo 1:0 za Lacio.

"Ovo je bila važna utakmica. Sezona je teška, posebno zbog onoga što radi Bajer Leverkuzen. I dalje su neporaženi u Bundesligi, što našu sezonu čini gorom nego što jeste. Ovo je važna pobeda i mislim da može da promeni čitav zamajac sezone", rekao je Kejn.

On je na sinoćnjem meču protiv Lacija postigao dva gola za Bajern.

"Izgubili smo prvu utakmicu (0:1) i prošli kroz teškoće da bismo došli dovde i igrali kako smo igrali. Neverovatan je osećaj postići dva gola. Nadam se da ću to moći da iskoristim za predstojeće utakmice, ali da će to moći da iskoristi i ekipa", istakao je Kejn.

Engleski fudbaler je ove sezone za Bajern postigao 33 gola na 33 meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!