SJAJNA VEST ZA DULJAJA: Ovaj fudbaler Partizana više nije stranac

Filip Milošević

06. 03. 2024. u 15:21

Kako javlja ''Telegraf'', Norvežanin i jedan od najboljih fudbalera Partizana Gajas Zahid više se neće voditi kao stranac.

СЈАЈНА ВЕСТ ЗА ДУЉАЈА: Овај фудбалер Партизана више није странац

FOTO: M. Vukadinović

On više neće zauzimati mesto predviđeno za igrače koji nisu domaći ili su iz zemalja van Evropske unije, javlja pomenuti portal.

Timu iz Humske je iz nadležnih institucija, fudbalskih, ali i državnih stiglo tumačenje i potvrda napismeno da Norvežanin ima ista prava kao i fudbaleri zapadnih zemalja, članica Unije. Partizan je insistirao da sve to bude napismeno, overeno, kako ne bi bilo problema, pa je odobrenje stiglo iz Fudbalskog saveza Srbije, uredno pečatirano i overeno potpisom generalnog sekretara Jovana Šurbatovića.

Ova vest će sigurno obradovati Igora Duljaja, jer je u Superligi Srbije ograničen broj stranaca koji se mogu naći na terenu na četvoricu.

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!